Cum să îţi înţelegi câinele – Partea I

Ghid despre limbajul trupului şi semnale.

Câinii au un mod foarte distractiv şi unic de a comunica cu sunt multe expresii şi atitudini pe care le pot adopta în procesul de comunicare. Câinele se va folosi de orice parte a corpului, de la urechi şi blană la coadă şi crupă ca să arate în ce dispoziţie este, ce vrea şi cum se simte.
Pentru a crea o legătură strânsă cu câinele tău e o idee bună să înveţi să descifrezi câteva dintre cele mai comune mişcări ale corpului şi câteva semnale. Poate fi de mare ajutor să şti atunci când animalul tău este speriat, agitat, jucăuş, deprimat sau neliniştit–sau pur şi simplu când are nevoie să fie lăsat să şi vadă de treabă!
In articolul viitor vei găsi o selecţie a celor mai comune atitudini şi semnale de care se foloseşte câinele atunci când încearcă să comunice ceva.

Comanda Ghidul Dresajului Canin indiferent de rasa si Dreseaza-ti Singur Cainele – Click Aici >

DISCLAIMER: Desi incercam sa prezentam tehnici, metode si sfaturi de dresaj canin cat mai corecte, informatiile prezentate pe siteul Dresajul-la-Caini.ro si in ghidul „Secretele Dresajului Canin de Elita” nu garanteaza obtinerea unor anumite rezultat, acestea variaza de la un caine la altul, de la un dresor la altul.