90% Complet

82% dintre clienții care au comandat ghidul despre Dresajul Canin, ne-au solicitat și ghidul "Dresajul Canin de Pază și Protecție"

Adauga la comanda si ghidul Dresajul Canin de Paza si Protectie redus de la 58 lei la 39 lei.

Ghidul "Dresajul Canin de Pază și Protecție", îți dezvăluie Pas-cu-pas cum să-ți dresezi special câinele pentru paza proprietății și protecția membrilor familiei. Ghidul este aplicabil pe toate rasele de pază și protecție, iar rezultatele obținute sunt aceleași cu rezultatele pe care le are și un instructor, singura diferență este că la instructor plătești cel puțin 1500 lei.

Prețul ghidului Dresajul Canin de Pază și Protecție este de 58 lei, dar dacă îl cumperi alături de ghidul Dresajul Canin la Perfecție, îl primești pentru doar 39 lei.

Completează numele în formularul de mai jos, pentru a adăuga ghidul Dresajul Canin de Pază și Protecție la comandă:

Doresc sa adaug la comanda si ghidul Dresajul Canin de Paza si Protectie


Iată ce beneficii valoroase îți aduce ghidul Dresajul Canin de Pază și Protecție, ție, familiei tale și proprietății pe care o deții:

  • Descoperi cum poţi selecta, creşte şi antrena propriul câine pentru paza şi protecţia personală, a familiei tale şi a proprietăţii pe care o deții.
  • De ce un câine selecționat și antrenat după sfaturile și tehnicile din ghidul Dresajul Canin de Pază și Protecție, devine un membru de familie valoros, care va munci din greu și cu placere pentru a proteja familia și proprietatea dvs.
  • Află ce calități trebuie să aibă un câine de pază și protecție? (a nu se confunda cu câinii care doar latră și semnalizează prezența unui intrus). Vezi Capitolul 2 din ghid.
  • Care sunt cele mai bune rase de pază şi protecţie și ce caracteristici trebuie să aibă un câine de pază și protecție competent? Vezi paginile 44-53 din ghid.
  • Descoperă din ghid cum îi dezvolți: un temperament excelent, siguranță de sine, curajul, insistența, sociabilitatea, loialitatea, puterea de luptă și dispoziția pentru învățare. Vezi Cap. 13. Eficientizarea Dresajului
  • Dresajul avansat de pază şi protecţie, se concentrează asupra acelor câini a căror muncă este de specialitate, la un nivel ridicat de precizie. Câinii de pază simplă necesită un nivel de dresaj de specialitate mai scăzut. Atinge nivelul dorit de specializare folosind programul din ghidul Dresajul Canin de Pază și Protecție