100% Complet

Mulțumim pentru încrederea acordată

Comanda dvs a fost preluata cu succes! În scurt timp va contactam telefonic pentru a confirma comanda, urmand ca doar dupa aceea coletul sa plece spre dvs!

Pachetul Dresajul Canin la Perfectie este livrat prin firma de curierat rapid Cargus și ajunge la dvs în aprox. o zi lucrătoare de la efectuarea confirmării telefonice, plata se face ramburs curierului, urmând să primiți de la acesta coletul și chitanța pe suma platită, iar factura fiscală o găsiți în interiorul coletului.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne contactați.

Pentru o relație fericită cu câinele dvs,
Echipa Dresaj-rase-caini.ro


Ghidul "Dresajul Canin la Perfectie" m-a ajutat să-mi controlez cei doi câini Mars și Roco, doi ciobănești mioritici care aproape ca mi-au devastat curtea.

Am aplicat sfaturile din ghidul dvs, primit cadou de la un prieten, iar rezultatele sunt nemaipomenite, acum vorbesc cu ei precum vorbesc cu doi copii, înțeleg absolut tot, nu mai sapă gropi, nu mai dărâmă florile și nici nu mai rup gardul.

Vă mulțumim!

Marius Bratu
Marius Bratu Alba Iulia

Vă mulțumesc pentru informațiile prețioase care m-au ajutat să salvez doi ciobănești germani de la o familie care nu-i mai puteau controla fiind foarte agresivi unul cu celalalt.

Săreau la toți câinii pe care îi întâlneau pe stradă. Ceea ce mi-a plăcut la cartea voastră sunt sfaturile despre limbajul trupului, ce denota fiecare comportament, și cum să ne folosim de semnalele transmise de ei pentru a-i înțelege și potoli.

Am învățat foarte multe din cartea dvs iar acum câinii mei respectă orice comandă indiferent dacă mai sunt și alte animale sau oameni în preajmă.

O carte grozavă!

Catalin Radu
Catalin Radu Bucuresti
*DISCLAIMER: deși încercăm să prezentăm tehnici, metode și sfaturi de dresaj canin cât mai corecte, informațiile prezentate pe siteul Dresaj-rase-caini.ro și în ghidul "Dresajul Canin la Perfectie" nu garantează obținerea unor anumite rezultat, acestea variază de la un câine la altul, de la un dresor la altul.