Introducere în arta dresajului

Bine ai venit pe Dresaj-rase-caini.ro printre viitorii cunoscători ai secretelor artei dresajului prin cea mai nouă şi mai eficientă metodă de dresaj!

Dacă ai accesat acest site, înseamnă că ai sau vei avea un câine de care vrei să te simţi mândru. Vrei să vezi că se comportă impecabil, că te poţi înţelege perfect cu el, că vă cunoaşteţi reciproc aşteptările şi reacţiile.

Tu vei fi mândru de câinele tău dresat impecabil iar el va fi fericit cu un stăpân ca tine!

Indiferent dacă ai deja un câine sau ai doar în plan să-ţi iei unul, vrei să te Documentezi şi să afli cum să te comporţi cu el.

Vei găsi aici primii paşi în socializarea şi dresajul puilor, primele noţiuni de dresaj sau dresajul comenzilor de bază, metode de dresaj profesionist pentru probleme de comportament şi comenzi mai grele.

DISCLAIMER: Desi incercam sa prezentam tehnici, metode si sfaturi de dresaj canin cat mai corecte, informatiile prezentate pe siteul Dresaj-rase-caini.ro si in ghidul „Dresajul Canin indiferent de rasa” nu garanteaza obtinerea unor anumite rezultat, acestea variaza de la un caine la altul, de la un dresor la altul.