Socializarea

Acum vom învăţa cum se plimbă un pui care nu ştie ce este lesa.

Ca să-l poţi obişnui cu lesa de la prima plimbare, imaginează-ţi cum ar putea să se simtă el la primul său contact cu o lesă: gândeşte-te cum e să ai ceva în jurul gâtului care se strânge ori de câte ori încerci să alergi prin parc, şi mai gândeşte-te că dacă stai nişte ore bune pe zi nemâncat şi eşti pui,ai mare chef să alergi imediat ce te vezi afară!

Ai grija să nu fie lesa prea strânsă.

Nu trage de lesă, nu scutura lesa şi nici nu te răsti la el ca să-i arăţi că trebuie să meargă într-un anume fel cu Ţine pe stradă. Nu numai că nu va rata şi Secretele Dresajului Canin învăţa, fiind prea devreme, dar va acumula un stres asociat lesei de care vei scăpa cu mare greutate.

Nu este acum momentul să înveţe să meargă la pas. Sunt atât de multe lucruri noi pe care trebuie sa le înveţe! Totul e nou: locurile, strada, oamenii mulţi pe lângă care trece, câinii, toţi mai mari decât el, toate trebuie explorate!

Trebuie lăsat să exploreze totul până când le învaţă şi se obişnuieşte cu ele.Tu trebuie doar să-l fereşti de pericole, deocamdată, dresajul pentru comenzile date pe stradă încep e la vârsta de 5,6 luni şi te poţi baza pe el că merge perfect după vârsta de un an, doi.

Comanda Ghidul Dresajul Canin indiferent de rase – Click Aici >

DISCLAIMER: Desi incercam sa prezentam tehnici, metode si sfaturi de dresaj canin cat mai corecte, informatiile prezentate pe siteul Dresaj-rase-caini.ro si in ghidul „Dresajul Canin indiferent de rasa” nu garanteaza obtinerea unor anumite rezultat, acestea variaza de la un caine la altul, de la un dresor la altul.